Δοχεία Αδρανείας Με Απλούς Εναλλάκτες

Τα δοχεία αδράνειας με απλούς εναλλάκτες έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύουν το ζεστό νερό θέρμανσης και χρήσης, καθώς και το ψυχρό νερό, για πολλές ώρες. Μπορούν να συνδεθούν με λέβητα και, χάρη στους εναλλάκτες, με ηλιακούς συλλέκτες, για τη θέρμανση του νερού. Μπορούν, επίσης, να συνδεθούν με ψύκτες για την παροχή κρύου νερού.

Χρησιμοποιώντας δοχεία αδράνειας εξοικονομείτε χρήμα και καύσιμα από τον καυστήρα σας, καθώς εκμεταλλευόμενοι άλλες πηγές ενέργειας μπορείτε να έχετε το ζεστό νερό που επιθυμείτε. Επιπλέον, εάν επιθυμείτε ψυχρό νερό, πάλι εξοικονομείτε χρήμα και ενέργεια, καθώς μπορούν να το παρέχουν ακόμα και με κλειστό το μοτέρ του ψύκτη.

Στη συλλογή του MasterSOL θα βρείτε δοχεία αδράνειας με απλούς εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε βάσει αυτών, το δοχείο που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Κατασκευάζονται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ελέγχονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής. Έτσι, σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό χρήσης. Τέλος, διαθέτουν μόνωση από πολυουρεθάνη, η οποία εισχωρεί με αυτόματο μηχάνημα, διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού σταθερή για πολλές ώρες.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.