Με Δύο Σταθερούς Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με δύο εναλλάκτες για να θερμαίνετε και να αποθηκεύετε το ζεστό νερό χρήσης. Τα boiler διαθέτουν μόνωση από αφαιρούμενη πολυουρεθάνη, ιδανική να διατηρεί τη θερμότητα του νερού για μεγάλη διάρκεια, με πολύ χαμηλή απώλεια θερμότητας. Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ποσότητες ζεστού νερού για οικιακές χρήσεις στην κουζίνα, το μπάνιο, το πλυντήριο, αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε boiler λεβητοστασίου με δυο εναλλάκτες, πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Είναι κατάλληλοι να συνδεθούν με λέβητα ή και ηλιακούς συλλέκτες για τη θέρμανση του νερού. Έτσι, θα μπορείτε να εκμεταλλεύεστε κάθε μορφή ενέργειας, για την παραγωγή ζεστού νερού.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας και διαθέτουν δυο εναλλάκτες δέσμης σωλήνων με ανακλαστήρες, διπλής διαδρομής και με συνδυασμό ομορροής, αντιρροής και σταυρωτής ροής. Πρόκειται για ένα δοχείο μέσα στο οποίο θερμαίνεται και αποθηκεύεται το ζεστό νερό και χάρη στην κατασκευή τους, ανθεκτικό στις διαβρώσεις, μπορούν να σας παρέχουν υγιεινό και καθαρό ζεστό νερό.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.