Με Έναν Αποσπώμενο Εναλλάκτη

Το MasterSOL διαθέτει υψηλής ποιότητας boiler λεβητοστασίου με έναν εναλλάκτη για παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού. Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα ζεστό νερό, ένα τέτοιο boiler λεβητοστασίου είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε κάθετα boiler λεβητοστασίου με έναν εναλλάκτη, πολλών λίτρων για να επιλέξετε αυτόν που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Είναι μια οικονομική λύση για την θέρμανση του νερού χρήσης. Ο εναλλάκτης μπορεί να συνδεθεί με λέβητα ή και με ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι κάθε μορφή ενέργειας, μπορείτε να έχετε ζεστό νερό όποτε το χρειαστείτε.

Τα μπόιλερ λεβητοστασίου της MasterSOL με έναν εναλλάκτη, είναι προστατευμένα από τις διαβρώσεις χάρη στη μέθοδο epoxy resin, που διαθέτουν. Η μέθοδος αυτή τα κάνει ανθεκτικά στο χρόνο και ικανά να σας παρέχουν απόλυτα υγιεινό ζεστό νερό. Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, που δείχνουν ανθεκτικότητα στο χρόνο. Είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

MasterSOL Boiler με έναν Εναλλάκτη

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.