Δοχεία λεβητοστασίου Με 2 Εναλλάκτες

Το MasterSOL διαθέτει δοχεία λεβητοστασίου εξαιρετικής ποιότητας με δυο εναλλάκτες, ιδανικά να σας παρέχουν και να αποθηκεύουν ζεστό νερό. Θα βρείτε δοχεία λεβητοστασίου πολλών λίτρων, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει περισσότερο ανάγκες σας για τις οικιακές ή επαγγελματικές χρήσεις. Έχουν τη δυνατότητα διατήρησης της θερμότητας μεγάλων ποσοτήτων νερού, χάρη στη μόνωσή τους από αφαιρούμενη μαλακή πολυουρεθάνη.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε δοχεία λεβητοστασίου με δυο εναλλάκτες, για να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς. Χάρη στους δυο εναλλάκτες, έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το λεβητοστάσιο και τους ηλιακούς συλλέκτες. Μπορούν, επιπλέον, να συνδεθούν και με ηλεκτρική αντίσταση, παρέχοντάς σας έτσι ζεστό νερό από κάθε πηγή ενέργειας.

Τα δοχεία είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, οικολογικά και από ανοξείδωτο χάλυβα (inox). Έτσι, είναι πολύ ανθεκτικοί στις διαβρώσεις από άλατα, αλλά και τη μεγάλη χρήση και τον χρόνο. Επιπλέον, είναι κατάλληλα να σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό ζεστό νερό, χωρίς άλατα και μικροοργανισμούς, χάρη στη μέθοδο epoxy resin και τη φλάντζα καθαρισμού, που διαθέτουν.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Δοχεία Λεβητοστασίου με δύο Εναλλάκτες